MB Foster

De producten van MB Foster vermenigvuldigd de productiviteit van de eindgebruiker door alleen de benodigde informatie naar de juiste personen te krijgen. Met HP's koerswijziging weg van het HP e3000 platform, kunnen deze MB foster producten en andere nieuwe producten helpen de overstap naar nieuwe platformen te vergemakkelijken.

 

MBF-UDALINK
de volgende generatie van Data Toegang, Levering en Integratie oplossingen.

Als de meest flexibele en open oplossing voor data toegang, integratie en levering neemt MBF-UDALink zijn voordeel van het gebruik van elke desktop omgeving. MBF-UDALink draait distributed queries welke worden uitgevoerd op een aantal servers – in client-server omgevingen, binnen het intranet van het bedrijf en over uitgebreide ondernemingen via het internet.

MBF-UDALINK-UX
Verzorgd de volgende evolutie van Data Toegang, Levering en Integratie oplossingen voor de HP 9000.

Ware universele data toegang bereikbaar in een handomdraai. MBF-UDALink-UX is de meest flexibele en open oplossing voor data toegang, integratie en levering voor de HP 9000. MBF-UDALink-UX draait distributed queries welke worden uitgevoerd op een aantal servers – in client-server omgevingen, binnen het intranet van het bedrijf en over uitgebreide ondernemingen via het internet. Met MBF-UDALink-UX kunt u de storage, vertaling en synchronisatie problemen onafscheidelijk verbonden met data conversie en replicatie ontwijken.

De flexibiliteit en kracht van de query processor zijn onmiddelijk beschikbaar voor de gebruiker.

MBF-UDALink-UX Key Benefits:
Verminderd de standaard kosten door het leveren van web-enabled data toegang oplossingen voor een beveiligde toegang tot de interne onderneming data bronnen.
De mogelijkheid om op Windows gebaseerde applicaties toegang te krijgen tot uw huidige data bronnen.
Interactieve batch geeft MIS de mogelijkheid om procedures on-line te laten draaien en het verzoek te verwijzen naar de minder drukke uren.

MBF-UDACentral
Data Toegang en Management

Het meest krachtige en makkelijk in gebruik front-end java applicatie voor het exporteren en beheren van meerdere databases vanuit een centrale applicatie over meerdere platformen.

Systeem programmeurs, programmeurs, test managers en database beheerders zullen het gemak van gebruik, query building en de mogelijkheid om add/change/delete zoals benodigd om de database op te schonen zeer waarderen.

MBF-UDACentral kan verdeeld worden in drie subcategorieën:
Exploreren helpt u problemen oplossen omdat dit inzicht geeft in de database structuur waardoor u kunt zien en begrijpen waar en waarom de data is opgeslagen – van de tabellen tot aan de echte data.
Migratie/Conversie exporteert data naar XML, CSV en HTML formaten/importeert data vanuit XML en CSV naar een tabel of gebruikt SQL om een table of view te creeeren.
Onderzoek gebruikt een GUI interface om welke data dan ook te vernieuwen, toe te voegen of te verwijderen. Met behulp van de muis kunt een query bouwen – de volgende database types worden ondersteund:

Data Type

HP e3000

HP 9000

NT

2000

XP

Linux

Solaris

Image

checkmark

 

 

 

 

 

 

KSAM

checkmark

 

 

 

 

 

 

Image/SQL

checkmark

 

 

 

 

 

 

Allbase

checkmark

checkmark

 

 

 

 

 

Oracle

 

checkmark

 

 

 

checkmark

checkmark?

SQL Server

 

 

checkmark

checkmark

checkmark?

 

 

DB2 Universal

 

 

 

checkmark

 

checkmark?

checkmark?

HP-Eloquence

 

checkmark

checkmark?

 

 

checkmark

 

checkmark? - betekend ondersteund maar nog niet volledig getest

Voordelen:
Gecentraliseerde data toegang en management
Gebruikt bestaande database en verbinding beveiliging
Ondersteund de meest voorkomende export formaten en email

Applicaties:
Gecentraliseerde administratie
Ziet snel wat de database structuur en data types zijn.
Lees, verwijder en vernieuw data
Exporteer en importeer data voor migratie en testen

Architecturen:
Elke hardware welke Sun's JDK 1.3 ondersteund
Bestuursystemen oa: Windows NT/2000/XP, HP-UX, Linux and Solaris
Databases oa: Image, Allbase, Oracle, SQL Server, DB2 and Eloquence

MBF-ENTERPRISE
MBF-Enterprise is een tool met onschatbare waarde voor ondernemingen die data van veel verschillende types moet integreren in business applicaties. Gebruik makende van een uniformele standaard-gebaseerde interface, MBF-Enterprise draait precies hetzelfde op verschillende platformen. Eindgebruikers wordt het veel makkelijker gemaakt om toegang te krijgen tot zakelijke data zonder de onderliggende complexiteiten te hoeven begrijpen.

Migratie en MBF-Enterprise perfect geschikt voor alle omgevingen, MBF-Enterprise:
Geschikt voor alle platformen
Geschikt voor alle data bronnen
Onwikkeld met oog voor de hedendaagse omgeving
Zal ook in toekomstige omgevingen waarde blijven bieden

MBF-Enterprise bied:
Transparante integratie van data over meerdere platformen, meerdere locaties, nieuwe generatie standaarden, betere prestaties en lagere communicatie kosten.

MBF-CONSOLE
Stel voor een software tool die toestaat om uw ODBC gebruikers te identificeren en te beheren. Met MBF-Console, zien is geloven.

Met behulp van de MBF-Console zijn er nu veel meer opties in uw ODBC wereld. MBF-Console bekijkt en controleert de MBF-UDALink en ODBCLink/SE activiteiten van uw omgeving. Het is de tool die u nodig heeft om u te helpen in uw client-server activiteiten wereld. De MBF-Transactie Monitor staat u toe de 2 Phase Commit en RPC processen en de transactie prestatie te bekijken.

Het vult de standaard MBF-Console functies aan door de gegenereerde transacties van een NT of Win2000 server mee te nemen, waardoor de optie tot het bekijken en gecontroleerde eliminatie van vastgelopen processen tot de mogelijkheden behoort.

MBF-Console features:
View/filter het log file in real time met datum/tijd en PIN/PID
Verzorgd de optie tot het eventuele “kill” van een process (PIN/PID)